Metin2 Teknik Sorunlar ve Çözümleri

 

Karşılaşabileceğiniz genel teknik sorunları ve çözümleri bi konu altında toplamayarak yardımcı olmak istedim umarım işinize yarar.


1. Sorun: Metin2 client çalışmayı durdurdu hatası
 

Çözüm: Bilgisayar’a Sağ Tıklayın.

Özellikler

Gelişmiş Sistem Ayarları

Gelişmiş

Ayarlar

Veri Yürütme Engellemesi

Ekle

Buraya Metin2 giriş dosyanızı ekleyin.

 

 

2. Sorun: Pack dosyası hatalı sorunu

Çözüm: Herhangi bir hatadan dolayı oyunu eksik indirmiş olabilirsiniz.oyunu tekrar indirerek sorunu çözebilirsiniz.

 

3. Sorun: Adebugger has been found running in your system.please, unload it from memort and restart your program. Hatası
Çözüm: virüs koruma vb. programlar etki ediyordur, virus koruma programınızı kapatırsanız sorun çözülecektir.

 

4. Sorun: Microsoft .NET Fremawork Hatası
Çözüm: Bilgisaayarınızda güncel veya uyumlu Fremawork sürümü kullanmıyorsunuz demektir. Kendi sitesinden güncelini indirebilirsiniz. (tavsiye: https://download.microsoft.com/download/1/B/E/1BE39E79-7E39-46A3-96FF-047F95396215/dotNetFx40_Full_setup.exe )

 

5. Sorun: Loading ekranı dolduktan sonra oyunun kapanması
Çözüm: Packte eksik olabilir tekrar indirerek çözülebilir. Hesap bugta kalmıştır kurtarılarak çözülebilir. güvenlik duvarı ve ya antivirüs programından kaynaklanabilir.

 

6. Sorun: Metin2yi başlatıyorum patch, torrent geçiyor ancak Metin2 ekrana gelmiyor

Çözüm: Ekran Kartınız Yeterli Olmaya Bilir yada Bilgisayarınızda Bulunan Güvenlik Programları Metin2client.bin Dosyasını Engelliyor Olabilir.

 

7. Sorun: Durduk yerde veya ışınlanırken oyun kapanma sorunu
Çözüm: TR ise orjinal sitesinden indirmek PVP ise full pack indirip girmektir.

 

8. Sorun: Hata Kodu 200
Çözüm: Oyunu etkileyebilecek 3. Parti yazılımlar algılandığı zaman hata kodu 200 ile karşı karşıya kalırsınız. bu hatanın tek çözümü bu tip yazılımları bilgisayarınızdan tamamen kaldırmaktır

 

 

YORUMLARDA ALDIĞINIZ HATALARI BELİRTİRSENİZ EN KISA SÜREDE ÇÖZÜLÜP EKLENECEKTİR.

BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN
İYİ FORUMLAR!

YAZAR HAKKINDA;
arcface
ONUR

Admin

KONU YORUMLARI
YORUM YAP
Image

Metin2 Oyun Kılavuzu

Metin2 Teknik Sorunlar ve Çözümleri

Karşılaşabileceğiniz genel teknik sorunları ve çözümleri bi konu altında toplamayarak yardımcı olmak istedim umarım işinize yarar.yorumlara göre ekleme yapılacaktır. bir teşekkürü çok görmeyin.

EN ÇOK OKUNAN 5 MAKALELER
arcface
ONUR Yazdı;

3 yıl önce

Metin2 Karabüyü sura karakteri biyolog görevlerinden ne almalı?Karabüy..

arcface
ONUR Yazdı;

3 yıl önce

metin2 logo psd,Pvp serveriniz için çok güzel logo psd,metin2 server l..

arcface
ONUR Yazdı;

3 yıl önce

Metin2 ninja karakteri biyolog görevlerinden ne almalı?Ninja ile ilgil..

arcface
ONUR Yazdı;

3 yıl önce

Metin2 şaman karakteri biyolog görevlerinden ne almalı?Şaman ile ilgil..

arcface
ONUR Yazdı;

3 yıl önce

Metin2 savaşcı karakteri biyolog görevlerinden ne almalı?Savaşcı ile ..